FÖR KÖPARE

FRITIDSBOENDE MED ROOMSERVICE

Bostadsrätter i bästa läge. Hyr ut din lägenhet när du inte själv vistas där. Det är ett sätt att njuta av det bästa Västkusten har att erbjuda samtidigt som du har tillgång till hotellservice i din egen lägenhet. Entreprenören sköter om, ser till att allt fungerar och jobbar aktivt med att hyra ut din lägenhet så mycket som möjligt när du inte själv vill vara där.

1. FRITIDSBOENDE MED EXTRA SERVICE
Tanken är att du kan åtnjuta extra service, till exempel städning, concierge, med mera. Kort sagt, allt det där sköna som finns tillgängligt som när du bor på ett bra hotell. Men samtidigt så kommer du att kunna ta del av alla fördelarna som finns med att ha en lägenhet – eget kök, extra sovplatser och förvaring av dina personliga saker etc.

2. MER ÄN EN FRITIDSBOSTAD
Förutom lägenheten har du tillgång till en takterrass med solbäddar, jacuzzipool och dusch. Det finns reception, restaurang och bar. Dessutom ingår förråd för att förvara privata ägodelar när du inte är på plats.

3. FINANSIERA DITT FRITIDSBOENDE MED INTÄKTER FRÅN UTHYRNING
När du inte disponerar lägenheten för eget bruk kan du hyra ut den.  En gemensam entreprenör sköter bokning, betalning, städning med mera – sen delar vi på intäkterna.

 

INTRESSERAD AV EN LÄGENHET? 

Kontakta oss